BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock
Koning Willem-Alexander viert vijftigste verjaardag

Koning Willem-Alexander viert vijftigste verjaardag

Blauw Bloed staat zaterdag volledig in het teken van de vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander! De koning viert zijn verjaardag onder andere met een feestelijke Koningsdag in Tilburg en een diner met 150 Nederlanders op het Koninklijk Paleis in Amsterdam. Wij blikken terug.

Verder bekijkt stijlmeester Bodo Breg de outfits van de Oranjes op Koningsdag en neemt Flip Maarschalkerweerd ons mee naar Het Koninklijke Paleis in Amsterdam waar persoonlijke objecten van de koning tentoongesteld worden.

Kijk zaterdag vanaf 19.45 uur op NPO2. Blauw Bloed komt live vanuit Den Haag!

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!