BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayVideo BlauwBloed--overlayVideoGray BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photos Icon--audio Icon--video Icon--instagram Icon--whatsapp Icon--mail Icon--twitter Icon--youtube Icon--facebook Icon--arrow-right Icon--clock

Margriet en Pieter bezoeken hun geliefde Canada

Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven waren de afgelopen week in Canada. Zij hebben een speciale band met het land. De prinses is er geboren en sinds hun huwelijk komt het paar er vaak. Jeroen Snel volgde Pieter en Margriet en had een interview met hen.

Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven werden vol enthousiasme ontvangen in Canada. Ze hebben vele Nederlandse immigranten ontmoet en de veteranen geërd die ons land hebben bevrijd na de tweede wereldoorlog.

Zonnebrillen
Opticien Charmaine Stots vertelt over de verschillende zonnebrillen van onder andere koningin Máxima. Hoe gebruiken de royals deze zomerse accessoire om een statement te maken?

Dit en meer koninklijk nieuws!