BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock
Zomerspecial: Koninklijke glitter en glamour

Zomerspecial: Koninklijke glitter en glamour

In onze eerste zomerspecial aandacht voor het uiterlijk van de royals! We blikken terug op de meest bijzondere creaties van het afgelopen seizoen en couturier Paul Schulten laat ons zien wat er allemaal bij het maken van een avondjurk komt kijken.

Verder: De lievelingssieraden van prinses Margarita, de hergebruikte kledingstukken van prinses Beatrix én het geheim achter de glanzende lokken van koningin Máxima.

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!