Koningin Máxima voor Verenigde Naties in New York

Zaterdag komt Blauw Bloed vanuit New York waar talloze wereldleiders én royals deze week bijeen waren voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Koningin Máxima was hier om aandacht te vragen voor haar missie: toegang tot financiële diensten voor iedereen, wereldwijd.

En verder alles over het werk van de andere royals voor de Verenigde Naties. Vol verve storten zij zich op hun werk voor een betere wereld.

Prinsjesdag
Dinsdag was het Prinsjesdag. Stijlmeester Bodo Breg gaat naar Den Haag. Wat draagt koningin Maxima, en wat dragen de kamerleden? Bodo bij Het Binnenhof!

Buurtmoestuin
Koning Willem-Alexander bracht donderdag een bezoek aan een buurtmoestuin waar verslaafden en hun buurtgenoten kennis kunnen maken met elkaar. Voor de deelnemers was het bezoek van de koning een verrassing.

Koninklijke moeders
De ene prinses of koningin is moeder in hart en nieren de andere laat haar kind maanden achter in een paleis als ze op reis is. Justine Marcella laat zien hoe koninklijke moeders hun taken combineren.

Dit en meer koninklijk nieuws, zaterdag 23 september om 19:45 uur op NPO2!