Met prins Carlos en prinses Annemarie in Parma

Zaterdag komt Blauw Bloed live uit Italië! Jeroen is in Parma voor het jaarlijkse bezoek van prins Carlos en prinses Annemarie de Bourbon de Parme aan de stad. De zoon van prinses Irene en zijn vrouw zijn hertog en hertogin van Parma. Het paar is aanwezig bij een gala en deelt onderscheidingen uit.

Jeroen spreekt prins Carlos en prinses Annemarie over het bezoek. Ook spreekt hij met prins Jaime en prinses Viktória. Zij wonen al drie jaar in Italië. Jaime is Nederlands ambassadeur bij de Heilige Stoel.

Gala-outfits
En verder een terugblik op de gala-outfits van koningin Máxima. De afgelopen maand bezocht bij meerdere gala’s. Styliste Danie Bles vertelt over haar favorieten.

Koninklijke moeders
Het zal voor prinsessen en koninginnen niet altijd even makkelijk zijn om werk en koninklijke verplichtingen te combineren met hun rol als moeder. Net als vorige week vertelt Justine Marcella over hoe de royals dat doen. Met vanavond: de koninklijke moeders Máxima en Mette-Marit.

Prins Harry en Meghan Markle
Deze week verscheen prins Harry voor het eerst samen met zijn vriendin Meghan Markle bij een publiekelijke gelegenheid. Tijdens een tenniswedstrijd van de Invictus Games kiest prins Harry ervoor om zijn vriendin mee te nemen. De Invictus Games, een idee van prins Harry, is sportevenement voor (oud-)militairen die tijdens hun werk invalide zijn geraakt.

Dit en meer koninklijk nieuws, zaterdag 30 september, 19:45 uur op NPO2!