De extravagante japonnen van koningin Máxima

Zaterdag in Blauw Bloed bespreekt stijlmeester Bodo Breg de outfits die koningin Máxima gedragen heeft tijdens de staatsbezoeken aan Italië en Portugal. Bij staatsbezoeken wordt er vaak flink uitgepakt met de meest fraaie en extravagante japonnen. Wij blikken terug.

En verder in deze uitzending:

De streken van Laurent
"Het is één van de meest complexe mensen die ik ooit gezien heb". De laatste tijd is er nogal wat aan te merken op het gedrag van prins Laurent. Hij moet op het matje bij de minister-president komen. Zaterdag een reportage over de streken van prins Laurent, de broer van koning Filip.

Prinses Aimée viert feest!
Afgelopen week vierde prinses Aimée haar veertigste verjaardag. We blikken terug en spraken met goede vriend en ontwerper Addy van den Krommenacker over hun samenwerking.

'Uit de mode'
Mode en royals zijn al decennialang met elkaar verbonden. Sommige outfits zijn onvergetelijk; zoals het postzak jasje van Máxima. De tentoonstelling ‘Uit de Mode’ laat mode door de eeuwen heen zien. Ook vele creaties van koninklijke mode-ontwerpers van Máxima zijn er te bewonderen.

Dit en nog meer koninklijk nieuws, zaterdag 21 oktober om 19:45 uur op NPO2.