Koning op verjaardagsvisite in Lelystad

Koning Willem-Alexander is afgelopen week op verjaardagsvisite geweest in Lelystad. De gemeente viert dit jaar net als de koning haar vijftigste verjaardag. In het stadhuis sprak de koning met de eerste inwoners van Lelystad. Bijvoorbeeld met het eerste paar dat trouwde in Lelystad. Zaterdag alles over dit bezoek in Blauw Bloed!

Muzikaal bezoek
Máxima, muziek en kinderen, een gouden combinatie. Woensdag was koningin Máxima in Groningen bij de regionale start van het project 'Méér Muziek in de Klas'. Daar tekenden negen partijen een overeenkomst om het muziekonderwijs structureel een plaats te geven in het basisonderwijs.

Stijl van de Belgische royals
Het is algemeen bekend dat de Belgische royals liefhebbers zijn van Natan, maar ze dragen kleding van meer modehuizen. Styliste Pascalle Koldenhof vertelt alles over de stijl van de Belgische royals.

Waar is Laurent?
Afgelopen week vierde België koningsdag, maar prins Laurent ontbrak. Sinds begin augustus vertoont hij zich niet meer buiten. Loopt zijn dotatie gevaar? Samen met Wim Dehandschutter, koningshuiskenner België, bespreken we deze situatie.

Dit en meer koninklijk nieuws, zaterdag 17 november om 19:40 uur op NPO2!