Koning bezoekt woonwagenkamp

'Het is altijd een droom van me geweest om hem een keertje in het echt te zien. Die is nu uitgekomen!' Woensdag bracht koning Willem-Alexander een verrassingsbezoek aan het woonwagenkamp Beukbergen in Huis ter Heide. Daar kreeg hij een rondleiding en ontmoette buurtbewoners. Zaterdag in Blauw Bloed een uitgebreid verslag!

'The Crown'
Volgers van de dramaserie The Crown opgelet! Voor wie zich afvraagt wat er waargebeurd is en wat niet, is er nu de verlossing. Wij spraken de man achter deze serie, historicus Robert Lacey. In het boek ‘The Crown’, plaatst hij alle spraakmakende scenes in historisch perspectief.

Kleurrijke garderobe
Volgende week brengt het koningspaar een bezoek aan de Caribische eilanden. Voor koningin Máxima is dit de ultieme kans om haar kleurrijke japonnen weer eens uit de kast te halen. Hoofdredacteur Nouveau Claudia Straatmans vertelt alles over de gekleurde outfits van de koningin.

Prins Harry en Meghan Markle
Britse media lijken het te weten: de verloving van prins Harry en Meghan Markle wordt binnenkort aangekondigd. Inmiddels hebben Harry en Meghan al ruim anderhalf jaar een relatie. In september verschenen ze voor het eerst in het openbaar bij de Invictus Games in Toronto. Correspondent Lia van Bekhoven met het laatste nieuws over Harry en Meghan uit Londen.

Dit en nog meer koninklijk nieuws, zaterdag 25 november om 19:40 uur op NPO2!