Koningspaar bezoekt Caribisch Nederland en Harry verloofd

Zaterdag komt Blauw Bloed vanaf het Caribisch deel van Nederland. Vrijdag vieren koning Willem-Alexander en koningin Máxima Saba Day met de bevolking en zaterdag zijn zij op Sint Maarten. Het bezoek aan Sint Maarten staat in het teken van de wederopbouw na verwoestingen van orkaan Irma. Jeroen Snel reist mee en doet uitgebreid verslag.

Prins Harry en Meghan
Het was hét nieuws van de week: de verloving van prins Harry en de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Maandag werd de verloving aangekondigd en laat de prins weten dat hij vanaf de eerste ontmoeting met Meghan, wist dat zij de ware was.

Maandagavond werd er op de Britse televisie een interview met Harry en Meghan uitgezonden waarin zij openhartig vertellen over de eerste date, het aanzoek en de ontmoetingen met de koninklijke familie. Zaterdag in Blauw Bloed kijken we terug op een week vol nieuws over Harry en Meghan.

Koningin Máxima laat vluchtelingen stralen
Koningin Máxima heeft dinsdag een bezoek gebracht aan de Refugee Company in Amsterdam. Zij ondersteunen nieuwkomers in Nederland bij het opdoen van werkervaring. De vluchtelingen waren niet op de hoogte van Máxima's komst en dus was de verrassing groot. De blijde gezichten spraken boekdelen en voor sommigen kwam een droom uit!

Dit en meer koninklijk nieuws, zaterdag 2 december om 19:40 op NPO2!