BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayVideo BlauwBloed--overlayVideoGray BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photos Icon--audio Icon--video Icon--instagram Icon--whatsapp Icon--mail Icon--twitter Icon--youtube Icon--facebook Icon--arrow-right Icon--clock
Koningspaar bezoekt Caribisch Nederland en Harry verloofd

Koningspaar bezoekt Caribisch Nederland en Harry verloofd

Zaterdag komt Blauw Bloed vanaf het Caribisch deel van Nederland. Vrijdag vieren koning Willem-Alexander en koningin Máxima Saba Day met de bevolking en zaterdag zijn zij op Sint Maarten. Het bezoek aan Sint Maarten staat in het teken van de wederopbouw na verwoestingen van orkaan Irma. Jeroen Snel reist mee en doet uitgebreid verslag.