BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock
Terugblik: Het koningspaar op reis

Terugblik: Het koningspaar op reis

Zaterdag starten we het nieuwe jaar met een terugblik op het bezoek van het koningspaar aan Sint-Maarten dat in het teken staat van de wederopbouw na de verwoestingen van orkaan Irma. En genieten we nog even na van alle hoogtepunten van de reis naar Portugal.

Nigeria
Verder werpen we een terugblik op het bezoek van koningin Máxima aan Nigeria. Zij bracht in november een werkbezoek aan dit West-Afrikaanse land in haar functie als speciaal pleitbezorger van de Verenigde Naties. Minder dan de helft van de bevolking van dit land heeft toegang tot financiële diensten. Koningin Máxima sprak met verschillende gouverneurs over dit probleem en bezocht verschillende lokale projecten om met eigen ogen te zien hoe het ervoor staat.

Blauw Bloed, zaterdag 6 januari om 19:40 uur op NPO2!

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!