BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayVideo BlauwBloed--overlayVideoGray BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photos Icon--audio Icon--video Icon--instagram Icon--whatsapp Icon--mail Icon--twitter Icon--youtube Icon--facebook Icon--arrow-right Icon--clock
Koningin Máxima bezoekt maïsboeren Indonesië

Koningin Máxima bezoekt maïsboeren Indonesië

Zaterdag komt Blauw Bloed vanuit Indonesië! Koningin Máxima heeft deze week voor haar VN-werk een werkbezoek gebracht aan het land, omdat ze meer mensen toegang wil geven tot bankzaken. Op het eiland Sumatra sprak Máxima met eigenaren van kleine boerenbedrijven, die ook toegang tot financiële diensten behoeven om vooruit te komen.