BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayVideo BlauwBloed--overlayVideoGray BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photos Icon--audio Icon--video Icon--instagram Icon--whatsapp Icon--mail Icon--twitter Icon--youtube Icon--facebook Icon--arrow-right Icon--clock
Vooruitblik huwelijk prins Harry en Meghan

Vooruitblik huwelijk prins Harry en Meghan

Zaterdag in Blauw Bloed een vooruitblik op hét koninklijke huwelijk van dit jaar. Nu de bruiloftsdag van prins Harry en Meghan Markle nadert, stijgt de spanning in Groot-Brittannië. Steeds meer details van het huwelijk komen naar buiten. Wat kunnen we verwachten en wie mogen er komen? Welke bloemen zitten in het bruidsboeket en hoe ziet de taart eruit?