BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayVideo BlauwBloed--overlayVideoGray BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photos Icon--audio Icon--video Icon--instagram Icon--whatsapp Icon--mail Icon--twitter Icon--youtube Icon--facebook Icon--arrow-right Icon--clock
Uniek gesprek met koningin Elizabeth in paleistuin

Uniek gesprek met koningin Elizabeth in paleistuin

Voor de documentaire ‘The Queens Green Planet’ neemt koningin Elizabeth uitvoerig de tijd voor haar leeftijdsgenoot Sir David Attenborough. De vorstin leidt de bekende Britse bioloog en televisiemaker rond in de paleistuinen van Buckingham Palace. Naast serieuze gesprekken over onder meer klimaatverandering, blijken de twee - allebei 91 jaar - ook samen te kunnen lachen. Zaterdag in Blauw Bloed een voorproefje van deze bijzondere docu.