BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock
Koningsdag Groningen

Koningsdag Groningen

Op 27 april vierde koning Willem-Alexander zijn 51ste verjaardag in Groningen! Wij waren erbij en hebben de Oranjes gesproken.

Verder blikken we terug op de afgelopen vijf jaar waarin Willem-Alexander koning was. Hoe is het hem vergaan en wat voor soort koning is hij? En stijlmeester Bodo Breg bekijkt de kleding die gedragen werd op Koningsdag.

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!