Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle

Zaterdag komt Blauw Bloed live vanuit Windsor in Engeland. Jeroen Snel doet uitgebreid verslag van hét koninklijk huwelijk van het jaar: de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle. We blikken terug op alle mooie momenten van deze grote dag zoals het ja-woord, de huwelijksdienst in St. George’s Chapel en de rijtoer door Windsor.

Samen met correspondent Lia van Bekhoven bespreken we alle ins en outs van de huwelijksdag. Uiteraard ook aandacht voor het best bewaarde geheim van dit huwelijk: de trouwjurk. Stijlmeester Bodo Breg vertelt alles over de bruidsjapon van Meghan.

Verder een portret van Harry en Meghan. Met hun huwelijk zijn twee bijzondere werelden samengekomen. Royalty meets Hollywood. Reden genoeg om daar nog even bij stil te staan.

Dit en meer koninklijk nieuws uit binnen- en buitenland, zaterdag 19 mei om 19:30 uur op NPO 2.