Koningspaar in Duitsland en huwelijk prinses Eugenie

Blauw Bloed komt zaterdag vanuit Duitsland! Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben deze week een driedaags werkbezoek gebracht aan de Duitse deelstaten Rijnland-Palts en Saarland. Jeroen Snel reisde met het koningspaar mee en doet uitgebreid verslag.

Sinds zijn aantreden bezoekt de koning ieder jaar één of meerdere deelstaten. Tijdens het zesde werkbezoek aan onze oosterburen stond onder meer een bezoekje aan een wijnboer, de historische stad Trier en een Rijnreisje op het programma.

Huwelijk prinses Eugenie
Opnieuw een koninklijk huwelijk in Windsor Castle. De Britse prinses Eugenie trouwde vrijdag met haar grote liefde Jack Brooksbank. De voltallige koninklijke familie, met uitzondering van hertogin Camilla, was aanwezig op het huwelijk van de kleindochter van koningin Elizabeth.

Koninklijke najaars- en wintermode
In welke nieuwe outfits gaan we de royals de komende winter zien? En wat kunnen ze gewoon weer uit hun kast trekken. Stijlmeester Bodo Breg laat ons de nieuwste modetrends zien.

Dit en meer koninklijk nieuws uit binnen- en buitenland, zaterdag 13 oktober om 19:40 uur op NPO 2.