Koningspaar op streekbezoek in zonnig Zeeland

Zaterdag in Blauw Bloed een uitgebreid verslag van het streekbezoek aan Schouwen-Duiveland en Tholen. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima werden dinsdagochtend met veel enthousiasme ontvangen bij Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse. Tussen de dijken, dammen en de Deltawerken werkte het koningspaar een overvol programma af.

Ze bezochten onder meer het ‘Hof van Alexander’, het vissersdorp Bruinisse en maakten per politieboot de oversteek naar Anna Jacobapolder op Tholen.

Harry en Meghan
Prins Harry en zijn echtgenote Meghan zijn deze week begonnen aan hun 16-daagse rondreis door Australië, Tonga, Fiji en Nieuw-Zeeland. De hertog en hertogin van Sussex startten hun tour in de Australische stad Sydney én maakten het blijde nieuws bekend dat ze hun eerste kindje verwachten.

Samen met correspondent Lia van Bekhoven blikken we ook alvast vooruit op het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan het Verenigd Koninkrijk.

Dit en meer koninklijk nieuws uit binnen- en buitenland, zaterdag 20 oktober om 19:40 uur op NPO 2.