Koningin Máxima bij vrijwilligersdag Stichting 113 Zelfmoordpreventie

Zaterdag in Blauw Bloed volgen we koningin Máxima bij de vrijwilligersdag van Stichting 113 Zelfmoordpreventie. De landelijke hulporganisatie biedt mensen die het leven niet meer zien zitten een luisterend oor. De koningin is aanwezig bij de lancering van een nieuwe app, spreekt met vrijwilligers, medewerkers en trainers over hun werk. Een confronterend bezoek voor Máxima, die een aantal maanden geleden haar jongste zus Inés verloor aan zelfdoding.

Spanning in Spanje
In het Spaanse koningshuis is het niet altijd pais en vree. Lastig voor koning Felipe, maar hoe slaat zijn oudste dochter kroonprinses Leonor zich daar doorheen? Deze week, op haar dertiende verjaardag, hield zij haar eerste toespraak, nota bene over de grondwet.

Máxima’s choice
Voor Máxima was het 'oktober modemaand'. Het werkbezoek aan Duitsland begon ze in een nieuwe outfit en bij het staatsbezoek aan Groot-Brittannië trok Máxima werkelijk alles uit de kast! Cécile Narinx, stijlredacteur van de Volkskrant, geeft haar mening.

Dit en meer koninklijk nieuws uit binnen- en buitenland, zaterdag 3 november om 19:40 uur op NPO 2.