Margriet en Pieter op galabal in New York

Blauw Bloed komt zaterdag vanuit New York! Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven zijn in de Big Apple voor de 37e editie van het Peter Stuyvesant Ball. Naast dit jaarlijkse benefietgala stond er voor het beschermpaar van de Netherland-America Foundation meer op het programma. Jeroen Snel volgde het paar op de voet en had een uitgebreid interview met hen.

Máxima weer aan de slag
Na een rustperiode van twaalf dagen ging koningin Máxima weer aan het werk. In Den Haag woonde ze woensdagochtend de lancering van SchuldenlabNL bij.

Charles 70 jaar
De Britse prins Charles vierde woensdag zijn zeventigste verjaardag. Heel wat koninklijke gasten kwamen naar zijn feestje in Buckingham Palace, onder wie prinses Beatrix. Daarnaast neemt correspondent Lia van Bekhoven ons mee naar een plaats in Zuid-Engeland die Charles’ bijzondere interesse heeft.

Glitter & Glamour
De royals kleden zich steeds vaker ‘Ton sur Ton’. Maar wat is dit eigenlijk en waarom kiezen royals hier zo graag voor?

Dit en meer koninklijk nieuws uit binnen- en buitenland, zaterdag 17 november om 19:40 uur op NPO 2.