Koningspaar ontvangt president Singapore voor staatsbezoek

Zaterdag in Blauw Bloed een uitgebreid verslag van het staatsbezoek van de president van Singapore aan ons land. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima ontvingen president Halimah Yacob en haar echtgenoot in de ijzige kou op de Dam in Amsterdam. Het driedaagse bezoek stond vooral in het teken van de economische betrekkingen maar tijdens het staatsbanket was er toch veel glitter en glamour te zien.

De ochtend na het staatsbanket bezocht koningin Máxima met het presidentspaar de kassen van het Horticultural Centre in Bleiswijk. Koning Willem-Alexander was opnieuw te vinden in de hoofdstad. Aan de Prinsengracht opende hij het vernieuwde Anne Frank Huis.

Koninklijke mode
Koningin Máxima zien we regelmatig in een outfit met royale mouwen. Ook prinses Beatrix is er gek op. Maar zijn ze voor iedere gelegenheid geschikt? Stijlmeester Bodo Breg schudt een aantal opvallende voorbeelden uit z’n mouw.

In ‘Paul & het Polygoonjournaal’ gaat Paul Rem op zoek naar een chique en bij tijd en wijle koninklijk hotel in Amsterdam.

Dit en meer koninklijk nieuws uit binnen- en buitenland, zaterdag 24 november om 19:40 uur op NPO 2.