Prinses Beatrix bezoekt Bonaire

Blauw Bloed komt zaterdag vanaf Bonaire! Jeroen Snel doet verslag van het vierdaagse bezoek van prinses Beatrix aan het Caribische eiland. Voor het eerst sinds lange tijd maakt onze oud-koningin weer een officiële reis. De 80-jarige prinses bezoekt onder meer een natuurpark, gaat langs bij een project van het Oranjefonds en neemt een kijkje op een school.

Beatrix’ kleindochter Amalia viert vrijdag 7 december haar vijftiende verjaardag. De kroonprinses wordt nog behoorlijk uit de spotlights gehouden terwijl haar voorgangers op die leeftijd al wel actief waren. Hoe ziet het leven van prinses Amalia eruit?

Modest fashion
Gewaagde kleding zit er voor de meeste royals niet in. Koninginnen en prinsessen moeten vaak kiezen voor netjes en bedekt... en laat dat nou net een modetrend zijn die zijn opmars maakt. Edine Russel, hoofdredacteur van ELLE, over royals en modest fashion.

Dit en meer koninklijk nieuws uit binnen- en buitenland, zaterdag 1 december om 19:40 uur op NPO 2.