Máxima's mooiste juwelen in 2018

Het jaar 2018 gaat de boeken in als het jaar waarin koningin Máxima meer dan ooit schitterde met koninklijke juwelen. Juwelen die we lange tijd niet meer gezien hadden. Van robijnen en smaragden tot de grote diamant van Mary Stuart. Juwelenhistoricus Martijn Akkerman neemt Máxima's mooiste juwelen van 2018 onder de loep.

Royals in binnen- en buitenland zijn al druk in de weer om de paleizen klaar te maken voor de Kerst. Buckingham Palace is omgetoverd tot een waar kerstparadijs. Koning Willem-Alexander pakte deze week uit met een royale dennenboom op het voorplein van Paleis Noordeinde. En prins William en zijn echtgenote Catherine woonden op Kensington Palace een kerstfeest voor families van uitgezonden militairen bij.

Verboden liefde
Liefhebbers van de Netflix-serie 'The Crown' hebben de relatieperikelen van Margaret op de voet kunnen volgen. In onze serie 'Verboden liefdes' hebben we de échte beelden van prinses Margaret en Peter Townsend.

Dit en meer koninklijk nieuws uit binnen- en buitenland, zaterdag 8 december om 19:40 uur op NPO 2.