Exclusief verslag prins Jaime bezoekt vluchtelingenkamp Kenia

Zaterdag in Blauw Bloed een exclusieve reportage én interview met prins Jaime. De zoon van prinses Irene is sinds 1 september speciaal adviseur van de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR. In die hoedanigheid bezocht de 46-jarige prins onlangs een groot vluchtelingenkamp in het noorden van Kenia. Zijn missie is om het bedrijfsleven te betrekken bij het oplossen van het vluchtelingenprobleem. Jeroen Snel reisde mee met prins Jaime en legde zijn bezoek aan het Afrikaanse land vast.

Ook volgen we koningin Máxima die in havenstad Rotterdam het schip 'Vox Amalia' doopt. En hoe gaan de royals de komende feestdagen gekleed? Stijlmeester Bodo Breg weet het. Dit en meer koninklijk nieuws uit binnen- en buitenland, zaterdag 15 december om 19:40 uur.

Charles at 70
Direct na onze uitzending kun je kijken naar een unieke documentaire over prins Charles. Vanwege zijn zeventigste verjaardag volgden de collega’s van de BBC de prins een jaar lang en hadden ze meerdere interviews met hem. De documentaire geeft een bijzonder inkijkje in het leven en in het werk van de Britse troonopvolger. Kijken dus!