De mooiste koninklijke momenten van 2018

In de eerste uitzending van het nieuwe jaar blikken we nog één keer terug op het voorbije jaar. Geniet vanaf 19:20 uur op NPO2 van de mooiste koninklijke momenten van 2018.

Het was een druk en bewogen jaar voor de Oranjes. Vaste prik voor het koningspaar zijn de diverse bezoeken in het land, waaronder die voor het Oranjefonds. Het bezoek van Jordanië aan Nederland was een feest voor liefhebbers van mode en stijl. Zowel koningin Máxima als koningin Rania pakten uit.

Naast de inkomende bezoeken hebben ook de uitgaande staatsbezoeken een hoog glamourgehalte. Zo kreeg Máxima de liefhebbers helemaal wild door het Stuart-diadeem te dragen in Luxemburg. In Groot-Brittannië deed ze er nog een schepje bovenop en schitterde ze op en top met de Stuart-diamant.

Afgelopen zomer reisden we mee met het koningspaar naar Curaçao voor de viering van Dia di Bandera, de nationale feestdag. Een paar maanden later vloog prinses Beatrix ook naar het Caribisch gebied voor een bezoek aan Bonaire.

Verder: Het fotomoment van het koninklijk gezin bovenop de Rüfikopf in Lech, het streekbezoek van het koningspaar aan Zeeland en ook in het buitenland gebeurde genoeg! Kortom, kijken dus op zaterdag 5 januari vanaf 19:20 uur op NPO 2.