Prinses Christina casht met verkoop kunstbezit

Zaterdag in Blauw Bloed onder meer aandacht voor prinses Christina. De jongste zus van Beatrix omschreef zichzelf herhaaldelijk als prinses tegen wil en dank. De 71-jarige tante van koning Willem-Alexander woont tegenwoordig in Italië waar ze een anoniem leven leidt, maar nu haar kunstbezit wordt geveild staat ze ongewild in de belangstelling. Jeroen Snel praat in de studio met Remco Meijer, verslaggever Politiek en Koninklijk Huis voor de Volkskrant, over 'de cashende prinses'.

Het was een enerverende week voor de Britse royals. De Britten zitten diep in het Brexit-drama. Hoe zal koningin Elizabeth de afgelopen dagen naar het nieuws gekeken hebben? Op privévlak liep helaas ook niet alles op rolletjes. Echtgenoot prins Philip raakte betrokken bij een auto-ongeluk. Correspondent Lia van Bekhoven praat ons bij.

De schoonzussen Meghan en Catherine gingen beiden weer aan het werk en lieten zich van hun beste kant zien. En stijlmeester Bodo Breg neemt het silhouet van Catherine onder de loep.

Dit en meer koninklijk nieuws uit binnen- en buitenland, zaterdag 19 januari om 19:15 uur op NPO 2.