Amalia 'winnaar' van Jumping Amsterdam

Zaterdag in Blauw Bloed onder meer aandacht voor prinses Amalia. Tot verrassing van velen verscheen ze samen met haar vader bij Jumping Amsterdam. Als groot paardenliefhebber en wedstrijdrijder wilde de oudste dochter van koning Willem-Alexander dit evenement absoluut niet missen. Jeroen Snel blikt in de studio met puberdeskundige Marina van der Wal terug op het onverwachte optreden van prinses Amalia. De beelden van Jumping Amsterdam zijn zeer veel bekeken en gedeeld. Dat weet Amalia ook. Wat doet dat met haar?

Máxima loves Claes Iversen. Afgelopen donderdag presenteerde Claes Iversen, één van de favoriete couturiers van koningin Máxima, zijn nieuwe collectie. De Deens-Nederlandse modeontwerper geeft een uniek kijkje achter de schermen en showt ons zijn nieuwste creaties.

Koningin Máxima reisde donderdag voor een dubbel bezoek af naar Limburg. Als beschermvrouwe van het Oranje Fonds bezocht ze in Kerkrade het project SchuldHulpMaatje Parkstad. In Heerlen opende Máxima een tentoonstelling over de New Yorkse kunstenaar Basquiat.

Ook koning Willem-Alexander was deze week weer op pad. Hij was vrijdag aanwezig bij de uitreiking van de Zilveren Camera voor de beste nieuwsfoto’s van 2018.

Dit en meer koninklijk nieuws uit binnen- en buitenland, zaterdag 2 februari om 19:20 uur op NPO 2.