Máxima drinkt biertje bij Bavaria

Zaterdag in Blauw Bloed veel aandacht voor koningin Máxima. Na een medische ingreep was ze deze week weer van de partij. In het Brabantse Lieshout vierde ze het jubileum van de 300-jarige bierbrouwerij Bavaria mee. En daar moest uiteraard op geproost en gedronken worden!

Máxima was maandag al in Breda voor de opening van de negende editie van de Week van het geld, maar die opening liep niet helemaal zoals gepland.

Willem-Alexander waait uit op de Wadden
Koning Willem-Alexander verruilde woensdag het vaste land voor een onaangekondigd bezoek aan Terschelling en Ameland. De koning liet voor de gelegenheid zijn auto staan en koos ervoor om de twee Waddeneilanden per helikopter te bezoeken. En dat zorgde voor prachtige beelden!

Royal mode
Koninginnen en prinsessen pakken graag uit wanneer ze in de spotlights staan en kiezen hierom vaak voor felle kleuren. Stijlmeester Bodo Breg over royals in knalkleuren.

Dit en meer koninklijk nieuws uit binnen- en buitenland, zaterdag 30 maart om 19:15 uur op NPO 2.