Blauw Bloed-zomerspecials zijn terug!

Den Bosch is zaterdag de standplaats van de nieuwe zomerspecial van Blauw Bloed. De komende weken blikken we elke zaterdag vanuit een andere provincie terug op de koninklijke bezoeken, en vandaag is dat Noord-Brabant.

Zo zien we twee werkbezoeken van koningin Máxima in de provincie. De koningin bezocht de bierbrouwers Bavaria in Lieshout, waar ze van dichtbij zag hoe hun bier wordt gemaakt. In Breda opende ze de Week van het Geld, waarbij de opening iets anders liep dan gepland…

Verder had u nog de uitgebreide reportage te goed van het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Ierland. Daar bezochten de koning en koningin in Dublin de beroemde bibliotheek van Trinity College, en gingen ze naar de havenstad Cork.

Ook ziet u weer een aflevering uit de serie ‘Paul en Polygoon’ met Paul Rem. Dit keer neemt hij ons mee naar een wel heel chique locatie in hartje Amsterdam.

Dit en meer ziet u zaterdag 6 juli in Blauw Bloed, 19.15 op NPO2.