Máxima oogst lof in Pakistan

Blauw Bloed komt zaterdag vanuit Lahore in Pakistan. Koningin Máxima was deze week opnieuw in het Zuid-Aziatische land voor haar werk voor de Verenigde Naties. Jeroen Snel volgde haar op de voet tijdens haar drukke programma vol besprekingen en ontmoetingen. En dat allemaal met maar één doel: het verbeteren van de financiële diensten voor de Pakistaanse bevolking.

De Pakistaanse premier prees Máxima voor haar tomeloze inzet en energie om mensen overal in de wereld vooruit te helpen. Hij was dankbaar dat Máxima haar hulp en adviezen ook aanbood aan zijn land.

Koninklijk huwelijksjubileum
Koning Filip en koningin Mathilde vieren op 4 december hun 20e trouwdag. Ter ere van hun porseleinen huwelijk heeft het koningspaar een bijzonder interview gegeven. Daarin blikken ze terug op hun huwelijksdag en de tijd die daaraan vooraf ging.

De mode van Máxima
Mode-expert Josine Droogendijk neemt de laatste looks van koningin Máxima onder de loep. Wat droeg ze de afgelopen weken en wat viel er op aan haar outfits?

Dit en meer koninklijk nieuws uit binnen- en buitenland, zaterdag 30 november om 19:40 uur op NPO 2.