Amalia stralend middelpunt op skipiste

Zaterdag komt Blauw Bloed vanuit Lech, de plek waar de Oranjes ook dit jaar hun wintersportvakantie vieren. Tijdens het jaarlijkse fotokwartiertje op de skipiste poseerde de koninklijke familie in allerlei formaties én was er een kusje voor de koning!

Prinses Amalia liet zich tijdens de fotoshoot van haar beste kant zien. Met haar hippe zonnebril en skipak poseerde ze als een waar stijlicoon. Modejournaliste Josine Droogendijk blikt terug op de outfit van Amalia en neemt haar favoriete looks van de royals onder de loep. Wat viel haar op in deze koninklijke modemaand februari?

Verder aandacht voor prinses Estelle van Zweden. De achtjarige dochter van kroonprinses Victoria en prins Daniel zien we vaak op social media; veel vaker dan onze eigen prinsessen. Online redacteur Tirza van der Graaf praat ons bij over het social media-leven van deze jonge royal.

Veren, kralen en pailletten. De royals zijn gek op ’smuk’ op hun kleding. Stijlmeester Bodo Breg neemt ons mee naar Modemuseum Hasselt. En benieuwd welke royal iedere dag parels draagt? Juwelenhistoricus Martijn Akkerman heeft het antwoord!

Dit en meer koninklijk nieuws uit binnen- en buitenland, zaterdag 29 februari om 19:50 uur op NPO 2.