Royals herdenken Auschwitz

Zaterdag in Blauw Bloed zien we koning Willem-Alexander en koningin Máxima bij de herdenking van de 75-jarige bevrijding van concentratiekamp Auschwitz. Een indrukwekkende plechtigheid, waar ook veel andere royals bij waren.

Prinses Margriet bezocht woensdag verpleeghuis Beukenstein in Driebergen-Rijsenburg. Echt iets voor haar omdat de prinses een grote interesse heeft voor verpleegkunde. In het verpleeghuis ontmoette ze vooral veel enthousiaste ouderen en ging ze op de thee bij bewoners.

Januari ligt achter ons. Tijd dus om de balans op te maken wat betreft de kleding van koningin Máxima. Modejournalist Josine Droogendijk blikt met ons terug op haar outfits van de afgelopen maand.

Zondag is ons koningspaar alweer 18 jaar getrouwd. Je herinnert je misschien het schitterende sterdiadeem dat Máxima droeg tijdens de huwelijksceremonie. Een mooie aanleiding voor Martijn Akkerman om ons alles te vertellen over juwelen in stervorm.

Dit en meer koninklijk nieuws uit binnen- en buitenland, zaterdag 1 februari om 19.55 uur op NPO 2.