William en Catherine drukker dan ooit

Nu prins Andrew, prins Harry en Meghan niet meer actief zijn binnen de Britse koninklijke familie hebben prins William en Catherine het drukker dan ooit. Zij zullen in de toekomst nog meer werkbezoeken moeten afleggen. Zo hadden ze dinsdag al een heel volle dag toen ze in Wales waren.

Studenten in Almere kregen dinsdag hoog bezoek. Koning Willem-Alexander verraste met een werkbezoek aan de Academie van de Stad. Deze ideële stichting laat studenten in ruil voor studiepunten deelnemen aan maatschappelijke projecten in de stad.

De Britse royals kleden zich volgens 10 strenge regels. Daarvan afwijken kan eigenlijk niet hoewel dat sinds de komst van Meghan steeds vaker gebeurt. Stijlmeester Bodo Breg over de do’s en don’ts in Engeland.

Koningin Máxima loopt het liefst in tijdloze mode. Want dat is het perfecte statement als het om duurzaamheid gaat. Miluska van ’t Lam, hoofdredacteur van Harper’s Bazaar, laat zien dat de royals duurzaam én toch ook heel modieus kunnen zijn.

Dit en meer koninklijk nieuws uit binnen- en buitenland, zaterdag 8 februari om 19:50 uur op NPO 2.