Blauw Bloed Special: The Real Camilla

Zaterdag zendt Blauw Bloed de documentaire 'The Real Camilla', de echte Camilla, uit. In deze documentaire staat de echtgenote van de Britse prins Charles centraal. De hertogin van Cornwall geeft een jaar lang een uniek inkijkje in haar leven.

De camera volgt Camilla in haar 70e levensjaar. Het is niet alleen voor haar een bijzonder jaar maar voor de hele Britse koninklijke familie. Met de geboorte van prins Louis, het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle en de voor Camilla pijnlijke 20e herdenking van het overlijden van prinses Diana.

We zien haar thuis, op haar werk en op reis. In het portret komen behalve de hertogin zelf ook haar echtgenoot, familie en vrienden aan het woord. De documentaire is geregisseerd door de veelvuldig bekroonde filmmaakster Jane Treays. Kijk zaterdag 25 juli om 19:45 uur op NPO 2. 

De documentaire is tot 30 dagen na uitzending online te bekijken in Nederland.