Hoe nu verder met Harry en Meghan?

Het is inmiddels een jaar geleden dat prins Harry en zijn echtgenote Meghan aankondigden niet langer koninklijke taken te willen uitvoeren en te vertrekken uit Groot-Brittannië. Koningin Elizabeth wilde dat ze die keuze na een jaar zouden bezien. Heeft de Queen nog steeds de hoop dat haar kleinzoon terugkeert naar Engeland? We vragen dit en wat we kunnen verwachten aan koningshuisdeskundige Simone Lamain.

Koning Willem-Alexander bracht deze week een virtueel bezoek aan het 113 zelfmoord-preventieteam. In deze rare tijd voelen steeds meer mensen zich somber en eenzaam. De hulplijn wordt meer dan ooit overspoeld door mensen in psychische nood. De koning belde in om juist andersom, de medewerkers een hart onder de riem te steken. 

De carrièrelessen van Máxima
Koningin Máxima viert in mei haar vijftigste verjaardag. In al die jaren heeft ze een imposante loopbaan opgebouwd. Miluska van 't Lam, hoofdredacteur van Harper's Bazaar, laat ons zien welke carrièrelessen we van Máxima kunnen leren.

En we starten een nieuwe serie met de bekende juwelenexpert Martijn Akkerman. Hij duikt voor ons in de wereld van de hofjuweliers.

Dit en meer koninklijk nieuws uit binnen- en buitenland zie je zaterdag 16 januari om 19:50 uur op NPO 2.