Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Drie cadeautips voor liefhebbers van het koningshuis

13 december 2021 · Leestijd 2 min

De feestdagen komen steeds dichterbij! Ben jij nog op zoek naar een mooi cadeau voor onder de kerstboom? Wij hebben drie cadeautips voor je. En met deze tips kun je natuurlijk ook je voordeel doen voor andere feestdagen.

1. Een jaar met de Oranjes

Collage_fotokalender.png

Met de koninklijke fotokalender Een jaar met de Oranjes heb je in 2022 iedere maand een bijzondere foto van onze Oranjes aan de muur. Deze unieke kalender bevat een mix van kiekjes uit het recente verleden of al iets langer geleden. Naast de foto's van de koninklijke familie is de kalender gevuld met de officiële feestdagen, verjaardagen, jubilea en jaarlijks terugkomende gebeurtenissen rondom de Oranjes. 

Meer over de kalender

2. Fotoboek prinses Beatrix

Het fotoboek Beatrix: Van prinses tot prinses schetst een intiem en uniek portret van onze oud-vorstin. Foto's van haar kinderjaren, haar jaren als koningin en tot slot weer het moment dat ze opnieuw als prinses door het leven gaat, vullen de 240 bladzijdes van dit boek. In tien thema's, die allemaal beginnen met een korte introductie, gaat het fotoboek in op Beatrix en de verschillende rollen die ze in haar leven heeft vervuld. 

Er zijn nog maar enkele exemplaren beschikbaar, dus wacht niet te lang als je 'm wilt bestellen. Op is op!

Meer over dit fotoboek

3. Fotoboek Máxima

In het kleurrijke fotoboek Máxima: Glans van Oranje zijn zo'n 150 bijzondere foto's van Máxima gebundeld. Dit fotoboek neemt je als lezer - in tien thema's - mee in het leven van onze koningin. Van haar jeugd in Argentinië tot haar rol als moeder van drie dochters en van haar gevoel voor stijl tot de reizen die ze voor de Verenigde Naties maakt. Ook is er een thema gewijd aan de ervaringen van de fotografen die Máxima vaak hebben gefotografeerd.

Kortom, een mooi cadeau voor alle Máxima-fans!

Meer over het fotoboek Máxima

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--