Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Feest in Monaco! Stéphanie is jarig

1 februari 2021 · Leestijd 2 min

De slingers kunnen weer opgehangen worden in Monaco! Na de verjaardag van tweeling Jacques en Gabriella in december, prinses Charlène in januari is op de eerste dag van deze nieuwe maand prinses Stéphanie jarig. De prinses is 56 jaar geworden.

Prinses Stéphanie is geboren op 1 februari 1965 als dochter van prins Rainier van Monaco en prinses Grace. Ze heeft een broer, prins Albert (1958) en een zus, Caroline (1957). Haar peetouders zijn John Brendon Kelly Jr en barones Elisabeth-Ann de Massy. 

Stéphanie had een relatie met Daniel Ducruet. Het paar kreeg twee kinderen, Louis (1992) en Pauline (1994). Ze trouwde in 1995 maar een jaar later, in oktober 1996 werd de scheiding al weer aangevraagd. Op 15 juli 1998 kreeg Stéphanie nog een dochter, Camille. Naar verluidt is de vader Jean Raymond Gottlieb maar dit is nooit officieel bevestigd. Prinses Stéphanie is op 12 september 2003 getrouwd met Adans Lopes Peres. Maar ook dit huwelijk is weer ontbonden. 

Nu kennen we Stéphanie vooral als een groot liefhebster van het circus. Regelmatig verschijnt ze op foto's, al dan niet samen met prins Albert.

Wij wensen de prinses een fijne verjaardag toe!

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees ook onze privacyverklaring.

--:--