Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Royals in zomers wit

9 augustus 2021 · Leestijd 2 min

Je merkt het niet elke dag in Nederland maar: het is zomer! Alle vrouwen mogen hun witte broeken, jurkjes en blousjes weer uit de kast trekken voor een frisse en zomerse look. Laat je inspireren door een foto-overzicht van de royals in zomers wit.

Koningin Letizia

Wie aan zonnig denkt, denkt: Spanje! Koningin Letizia is er een meester in er in zomerse temperaturen prachtig uit te zien. Zoals in 2018 in deze mooie witte japon, gecombineerd met espadrilles.

Koningin Máxima

Hoe maak je een simpele zomeroutfit toch koninklijk? Koningin Máxima laat het in 2015 zien bij SAIL in Aruba. Ze draagt een witte japon gecombineerd met prachtige parelsieraden.

Ma-xima-Aruba-2.jpg
Ma-xima-Aruba.jpg

Hertogin Catherine

Een witte japon kan ook zorgen voor een klassieke uitstraling. Hertogin Catherine kiest tijdens haar bezoek aan India voor een zwierige jurk met een kraagje, zoals we vaker zien bij haar.

Catherine-in-wit.jpg
Catherine-wit-India.jpg

Kroonprinses Victoria

De Zweedse prinses Victoria is jarig in de zomervakantie en viert dat voordat het coronavirus uitbreekt, samen met haar familie en ook met het volk. Dan verschijnt ze op het eiland Öland met haar gezin voor een fotomoment. In 2016 kiest de royal voor een zomerse witte japon met V-hals. De leren sandalen en riem maken de mooie jurk een tikkeltje stoer.

Zweden-Victoria.jpg
Victoria-Zweden.jpg

Prinses Charlène

Wit in combinatie met rode lippen is een look die we Charlène prachtig staat. Vanwege haar lengte staat bij deze prinses een witte japon oogverblindend als ze hem draagt tot op de grond.  

Charlene-in-wit.jpg

Kroonprinses Mary

MaryZomerjurkwit.jpg

Dit is een mooi zomers model! De glitters maken het bij prinses Mary ook helemaal af.

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees ook onze privacyverklaring.

--:--