BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Gravin Eloise 'heel trots' op moeder Laurentien

Woensdagmiddag werd het gloednieuwe boek ‘Nog lang en gelukkig’ van prinses Laurentien en schrijver Jeroen Smit gepresenteerd. De prinses had haar man prins Constantijn en drie kinderen Eloise, Claus-Casimir en Lenore meegenomen naar de feestelijke bijeenkomt.

In het boek ‘Nog lang en gelukkig’ praten prinses Laurentien en Jeroen Smit met leiders als Neelie Kroes en Frans Timmermans over verschillende dilemma’s. En ook kinderen delen hun ideeën en adviezen over de dilemma’s van nu en in de toekomst in het boek.

De oudste dochter van prinses Laurentien, Eloise (13), heeft voor het aanwezige publiek een stukje uit het boek voorgelezen, en dat vond ze toch best wel spannend! Blauw Bloed verslaggever Annemarie sprak achteraf nog even met Eloise.

Zaterdag meer in Blauw Bloed!

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: