Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Over Blauw Bloed

Waarom maakt de EO Blauw Bloed?

Blauw Bloed is met recht een EO-programma. Met passie en plezier doet de redactie wekelijks verslag van de werkbezoeken van onze koning en koningin. Zij willen verbinden, mensen bij elkaar brengen, ongeacht hun achtergrond. Ook bij de EO vinden wij dat belangrijk. We willen verhalen vertellen die mensen raken en in beweging brengen. Om in liefde met elkaar te leven, ook als we van elkaar verschillen. We vinden dat iedereen in onze samenleving zich gehoord moet voelen en mee kan doen.

Verder willen we op een duurzame en zorgzame manier omgaan met het land waarin we leven. Regelmatig zijn daarom in Blauw Bloed ook reportages te zien over royals die zich inzetten voor een duurzame wereld. In een tijd waarin tegenstellingen soms worden uitvergroot willen wij juist verbinden en ook met Blauw Bloed het nieuws op een positieve manier benaderen.

Steun Blauw bloed

Als je de verhalen van Blauw Bloed van waarde vindt en wilt blijven lezen, steun ons dan. Met jouw bijdrage help je de EO en daarmee Blauw Bloed om persoonlijke en verbindende verhalen te blijven vertellen met aandacht voor het koningshuis, en voor elkaar!

Word vriend

Steun de EO

Word vriend

Ben jij een liefhebber van dit programma? Steun ons dan maandelijks of jaarlijks en maak hiermee Blauw Bloed mede mogelijk

Eenmalige gift

Steun Blauw Bloed

Eenmalige gift

Geniet jij ook zo van Blauw Bloed? Je kunt ons eenmalig steunen. Doormiddel van een gift steun jij de EO en daarmee programma's als Blauw Bloed

Geef feedback

Nieuwe website!

We zijn benieuwd naar jouw mening!

Nieuwe website!

We zijn benieuwd naar wat je van de nieuwe website vindt. Deel jouw feedback zodat we de website nog verder kunnen verbeteren!

Blauw Bloed Nieuwsbrief

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere vrijdag het laatste royaltynieuws en informatie over onze tv-uitzending in je mailbox:

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

Wat vind je nog meer bij de EO?

Naast Blauw Bloed maakt de EO nog veel andere programma's, zoals 'Nederland Zingt', 'Zie je zondag!', 'Het Familiediner' en 'Jezus van Nazareth verovert de wereld'. Radioprogramma’s als 'Dit is de Dag', 'Zin Zout en Zegen' en 'Holy Hits'. Podcasts als 'Eerst Dit', 'De Ongelooflijke Podcast', 'Lazarus staat op' en de 'Jodcast'. Evenementen als de Nederland Zingt Dag en de EO-Jongerendag van Beam. Door middel van al deze programma's wil de EO bovenal hoopvolle verhalen vertellen, overtuigd van Gods liefde voor iedereen.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
--:--