BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Carlos diep geraakt door overlijden Ana

Prins Carlos van Bourbon-Parma heeft maandag gereageerd op het overlijden van de Roemeense koningin Ana, die is geboren als prinses van Bourbon-Parma.

"Prins Carlos is diep geraakt door het heengaan van deze lieve tante, die voor hem persoonlijk en voor zijn familie veel betekend heeft", aldus een woordvoerder van Carlos aan het blad Royalty.

Prins Carlos, hoofd van het koninklijk huis Bourbon-Parma, heeft zijn condoleances overgebracht aan de Roemeense koninklijke familie, ook uit naam van zijn eigen familie.

De opa van prins Carlos, prins Xavier, was een broer van Ana's vader prins René van Bourbon-Parma. Ana's moeder komt uit het Deense koningshuis.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook