BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Madeleine deelt vakantiefoto's

Prinses Madeleine van Zweden deelt dinsdagavond op Facebook vier vakantiefoto's. Op de winterse kiekjes zien we prinses Leonore (2) en prins Nicolas (1) tijdens de vakantie in Zwitserland.

Prinses Madeleine brengt de eerste dagen van het nieuwe jaar door met haar gezin en ouders, koning Carl Gustaf en koningin Silvia, in de Zwitserse Alpen. Bij de foto's schrijft de prinses: 'Een heel gelukkig nieuwjaar aan iedereen van Leonore en Nicolas!'