BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Fotomoment zomer 2017

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben vrijdagmiddag samen met hun dochters geposeerd bij de Kagerplassen. Nu de zomervakantie is aangebroken voor de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane is het traditiegetrouw tijd voor de jaarlijkse zomerfotosessie.

Dit jaar poseerde het koninklijk gezin in Warmond bij de Kagerplassen. De Oranjes arriveerden per sloep en dat leverde oer-Hollandse plaatjes op.
Na het fotomoment volgde er een gesprek met de pers. Bekijk onze beelden!

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: