BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: Meghan's debuut 'naast' koningin Elizabeth

Maandag heeft de Britse koninklijke familie stilgestaan bij Commonwealth Day. De speciale dienst ter ere van het Gemenebest vindt jaarlijks plaats op 12 maart in Westminster Abbey. Voor prins Harry's verloofde Meghan was het de eerste keer dat zij bij een koninklijke gelegenheid aanwezig was met koningin Elizabeth.

Naast prins Harry en Meghan waren ook vele andere leden van de familie aanwezig. Elizabeth moest Commonwealth Day voor het eerst zonder haar echtgenoot prins Philip vieren. Hij ging vorig jaar met pensioen.  Koningin Elizabeth staat aan het hoofd van de losse verzameling van de voornamelijk voormalige Britse koloniën.

'God Save the Queen'

Op de nationale televisie was te zien dat de Amerikaanse Meghan Markle meezong met het Britse volkslied, dat werd gespeeld toen koningin Elizabeth de kerk betrad.

 

De mooiste foto's