BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Máxima draagt nieuwe outfit van Claes Iversen

Koningin Máxima heeft dinsdag bij de ontvangst van het Jordaanse koningspaar gekozen voor een outfit van couturier Claes Iversen.

Máxima draagt een nieuw ensemble van de van origine Deense modeontwerper. Onder haar camelkleurige mantel draagt de koningin een kanten jurk. Door het dragen van de mantel hebben we de japon nog niet in zijn geheel kunnen bewonderen, maar modejournaliste Josine Droogendijk onthult de japon in een van haar tweets.

Bekende hoed

Máxima maakt haar outfit compleet met een goudkleurige hoed van Fabienne Delvige. De hoed met opgeslagen rand aan de voorzijde - ook wel relevé genoemd - kennen we onder andere van Prinsjesdag 2013.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: