BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Pieter-Christiaan emotioneel na finish De Hollandse 100

‘’Wat een mooie tocht dit. Bizar.’’ Prins Pieter-Christiaan heeft zondag 10 kilometer geschaatst in Thialf en 90 kilometer gefietst tijdens De Hollandse 100. Met deze duathlon werd geld ingezameld voor de Stichting Lymph&Co die Bernhard oprichtte nadat hij genas van lymfeklierkanker. Als Pieter-Christiaan arriveert bij de finish is hij even emotioneel.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: