BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: De hapjes op Queen Elizabeth's tuinfeest

DInsdag was het tijd voor het eerste tuinfeest van dit jaar. Elke zomer geeft de Queen minstens drie tuinfeestjes op Buckingham Palace en één in de tuin van The Palace of Holyroodhouse in Schotland. Met die feestjes wil Elizabeth 'gewone Britten', vaak verbonden aan liefdadigheidsorganisaties, bedanken voor hun inzet voor de samenleving.

Prins Andrew, prins Edward en zijn vrouw Sophie kletsten met de 8000 genodigden, die werden getrakteerd op onder meer cake, sandwiches en een kopje thee. Op Twitter deelde het Britse hof een aantal foto's van de prachtige hapjes. Ieder tuinfeest worden er zo'n 20.000 plakjes cake, 20.000 broodjes en 27.000 kopjes thee geserveerd.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: