BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock
Koningspaar brengt streekbezoek aan Eemland

Koningspaar brengt streekbezoek aan Eemland

In deze uitzending van Blauw Bloed een uitgebreid verslag van het streekbezoek aan Eemland. Het koningspaar werd dinsdagochtend groots ontvangen in Amersfoort en bezocht vervolgens een boerderij in Soest, een zorgcentrum in Bunschoten en een scheepswerf in Spakenburg. Bij het afscheid vroegen wij het koningspaar hoe zij de dag hebben beleefd.

Reserveofficieren
Woensdag was koning Willem-Alexander te gast bij reserveofficieren van de krijgsmacht. Die kwamen bij elkaar in Soesterberg, in het Nationaal Militair Museum.

Koning Bhumibol
Verder alles over de uitvaart van koning Bhumibol van Thailand. Koningin Máxima en vele andere royals waren donderdagmiddag aanwezig bij de uitvaart van koning Bhumibol. De Thaise koning overleed op 13 oktober 2016. Zeker 100.000 mensen hebben zich verzameld om de uitvaart van dichtbij te aanschouwen.

Modemissers
Op koninklijk modegebied gaat het heel vaak heel goed! Toch zijn hier en daar momenten dat het net even beter kan. Stijlmeester Bodo Breg geeft zijn visie.

Dit en meer koninklijk nieuws, zaterdag 28 november om 19:45 uur, live op NPO2!

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!