BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock
Een koninklijk jaaroverzicht: 2017

Een koninklijk jaaroverzicht: 2017

Zaterdag komt Blauw Bloed vanuit Paleis Het Loo! Op deze prachtige locatie blikken we terug op het afgelopen jaar van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Ook bekijken we welke grote gebeurtenissen er dit jaar plaats hebben gevonden bij de andere koningshuizen.

Samen met stijlmeester Bodo Breg en juwelenhistoricus Martijn Akkerman bekijken we de hoogtepunten op het gebied van kleding en juwelen. Wat waren de mooiste looks van de koningin van 2017, en welke unieke juwelen heeft zij dit jaar gedragen?

Dit en meer koninklijk nieuws, zaterdag 30 december om 19:40 uur op NPO2!

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!