Prinses Margriet viert haar 75ste verjaardag

Op 19 januari viert prinses Margriet haar vijfenzeventigste verjaardag! Die avond woont de prinses samen met familie en genodigden in Apeldoorn een dansvoorstelling van Introdans bij. Jeroen Snel is erbij en spreekt de jarige prinses en haar familieleden.

Zaterdag in Blauw Bloed spreken we samen met Justine Marcella, hoofdredacteur Vorsten, over de betekenis van prinses Margriet voor het koningshuis.

Willem-Alexander bij 'Dress for Success'
Dat kleren de man of vrouw maken, weten ze bij Dress for Success maar al te goed. Deze organisatie, gesteund door het Oranje Fonds, helpt mensen met een laag inkomen aan de juiste kleding voor hun sollicitatiegesprek. Koning Willem-Alexander bracht dinsdag een bezoek aan Amsterdam Nieuw-West! 

Koningin Máxima opent Bio-beurs
Koningin Máxima heeft woensdag de biologische vakbeurs in Zwolle geopend. De koningin liet zich na de openingshandeling tijdens een rondleiding informeren over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ecologisch verantwoorde producten en biologische landbouw.

Serie Juwelen: het bruidsdiadeem
Mix and match, dat is zeker van toepassing op het diadeem dat koningin Máxima draagt tijdens haar huwelijk. De juwelen van onze Oranjes zijn stuk voor stuk meesterwerken van onschatbare waarde. Juwelenhistoricus Martijn Akkerman geeft je deze week alle ins en outs over het bruidsdiadeem.

Dit en nog meer koninklijk nieuws, zaterdag 20 januari om 19:40 uur op NPO2!